1000 idéer för
Kungsbacka

MODERATERNA I KUNGSBACKA KOMMUN - JUNI 2021

SENASTE IDÉERNA


Vi samlar in 1000 idéer för Kungsbacka.
Det här är en delsida där vi presenterar en av alla inkomna idéer.
Du kan också skicka in din idé och vara med och utveckla vår fina kommun!

1000 tack för din idé Lars-Erik!

SÄTT KUNGSBACKA PÅ NATIONELLA OCH INTERNATIONELLA BESÖKSKARTANKungsbackas centralort saknar restaurang- och hotell med standard som man förväntar sig att finna i en stad av Kungsbackas storlek.

Vid olika besök i Kungsbackas centralort väljer besökare att boka boende i Göteborg. Senaste exemplet när Vallda GC var arrangörsplats för den första Scandinavian Mix Golftävlingen med Axxika Sörenxxam och Henxxk Stenxxn som värdar, bodde spelare och dess följe på Gothia Hotel i Göteborg.

Kungsbacka är en expansiv kommun med planer på att bygga en Arena hall som kommer innebära ett ökat antal tillresande till Kungsbacka Stad. Kommunen vill locka till sig nya företagsetableringar, boende m.fl.

Finns behov för ett hotell med högre standard än det som erbjuds idag och gärna i kombination med en restaurang som håller en standard som Lyxxxls på Vallda (ägarna har tidigare drivit 2x+ med stjärnstatus).

Finns ett antal hotellentreprenörer och restauratörer som med rätt förutsättningar kan vara intresserade av att etablera sig i Kungsbacka och bidra till att Kungsbacka än mer sätts på nationella- och internationella besökskartan.

Tomten Valand kan vara en lämplig plats i närheten av Kungsbacka ån.
/ Lars-Erik

VAD HÄNDER SEDAN

Vad händer med alla idéer som kommer in?
Det kan du läsa om här.

I Kungsbacka kommun bor 84'930 personer. Tänk om alla kom med varsin idé!


Det är därför den här hemsidan finns. För att samla in dina idéer på hur Kungsbacka kommun kan bli ännu bättre för alla som bor här, för våra besökare och för företagarna som skapar jobben. 

Skicka in din idé så kanske den publiceras här på hemsidan!
Eller ännu roligare - den kanske blir verklighet!

NÅGRA SAKER VI REDAN GENOMFÖRT